dimarts, d’agost 28, 2007

...



Me recordaba a mi tal y como era hace un tiempo... o tal y como me gustaba pensar que había sido. En realidad yo era mucho más patético.

Y lo sigo siendo, pero con el tiempo he aprendido a disimular, a callarme las cosas y a sonar prácticamente audaz. Y ni siquiera lo he aprendido... más bien me lo han enseñado otros.

Es como en ese cuento griego... no lo recuerdo bien, pero había dioses, y carne de animales y tripas y huesos. Creo que era una metáfora sobre la esencia y la apariencia... o tal vez un heraldo profético sobre la importancia de la segunda mirada, del escrutinio reflexivo. Afortunadamente, vivimos en un mundo de miradas rápidas, fugaces, un mundo en el que la máscara más burda sirve para engañar a cualquiera.

Se trata de un baile de disfraces cutre, más bien carente de significado y sobrado de significantes, que en ocasiones puede resultar confuso, difícil de discernir, por lo menos para aquél que cree que hay una verdad que discernir. Un poco como una versión absurda de Miguel Ángel cuando afirmaba que dentro de cada bloque de mármol vivían las figuras de sus esculturas, y que todo lo que él hacía era sacar con sus herramientas el mármol que sobraba. Pues oiga, que no, que resulta que esto es solo un rectángulo... luego haga usted con él lo que le de la gana, pero tenga al menos el detalle de ahorrarme la estupidez de su retórica y de intentar que crea en ella.

Es tan simple y tan aburrido como un bloque de mármol, y como un bloque de mármol, dolorosamente sólido y real. Esas maravillosas figuras de su interior solo eran ilusiones...

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Impressionant. Nomes t'han faltat tres postejos pq el nou fotolog se't començi a omplir de merda.

Anònim ha dit...

salto del fotolog al blog... jejeje

InDtené e Clande!
un gusto verle por aqui y decir.. que sus ojos me suenen mucho!!

Joso.. joso... pué ser.

:) podremos disfrutar de sus trabajos a un tamaño má mejor.

Saludos!

Anònim ha dit...

Jo no se que diu aquesta noia del teu glande, pero vigila que es Tauro.
Y lo del tamaño mejor, pos jo li he vist molts cops i la té molt petita. Pero molt.

Oriol ha dit...

Quan idiota suelto.
Sempre cobards.

JungShan Ink ha dit...

this is a nice blog that glad to see u in here upload more.

Anònim ha dit...

Jajajajaja. He pillado mas borracheras, vomitado mas veces y recibido mas golpes del Artista Anteriormente conocido como Psychodummie que cualquiera de vosotros.

No obstant, si hi ha dues coses que em caracteritzen es que soc bastant covard i idiota, es el que hi ha artista.

Oriol ha dit...

Es nota, no cal que ho recalquis.
Apa.

Jordi Solano ha dit...

sempre m'ha fet molta il·lusió que l'espai de posts del meu blog es convertís en un ring dialèctic on persones de tot el món puguin dedicar-se a proferir insults els uns contra els altres. En aquest sentit hauria d'estar orgullós de mi mateix però, molt a pesar meu, he de dir que aquesta picabaralla dista molt d'estar a l'altura de les meves expectatives...

...agraïria doncs als contendents que treguin l'artilleria pesada, o busquin reforços o facin allò que trobin adequat per tal que l'espectador mig pugui seure a llegir els posts amb les seves crispetes i no surti decebut al final de la sessió.

Els dono les gràcies de manera anticipada, i no dubtin a fer un cop d'ull als articles de la botiga de regals. Atentament:

Jordi

Anònim ha dit...

Fet! Els teus desitjos son ordres (i mira que per avorriment ho volia deixar estar, pero tots sabem com estan les coses)

A l'amic amb món interior:

Tu et deus fer unes palles enormes quan et mires al mirall no?

Felipe Duarte ha dit...

found your blog!

great work here too, besides the fotolog.

Màriam Ben-Arab ha dit...

Hola iordi n_n

Que he vist els teus monitos al fotolog (com que no puc posar-hi comments te'ls poso aquí) i m'agraden molt. Ho tens avançadet? Ho podràs entregar a temps? Ah, l'àngel me l'imaginava amb una expressió encara més dura... slamevahumilopinió

Com estàs?

paunets

Eduard Fortuny ha dit...

Eii! que ha passat amb el fotolog? Que cabrons... lanirem seguint igualment, igual que aquest blog.

Anònim ha dit...

yo me sigo quedando con las ilusiones....no por eso ilusorias

aitana carrasco ha dit...

jaja.. m'he divertit amb el text i amb la discussió. Vull dir, m'he divertit un poc, tampoco no és que siga per a tant. Però m'ha agradat molt, en aquestos moments un tant, diguem, corrossius (sé que no interessa, però igual ho escric), això del rectangle de marbre... clar que sí... un rectangle. I punt.
Felicitats per la teua feina. Molt interessant. Salut!

Anònim ha dit...

vaja vaja, he anat als origens del blog i... ha sigut revelador...
o potser es una altra burda màscara?
Potser ni tu ho saps

i potser ens veiem divendres a la bombeta
...o potser no

(la teva contrasenya es winglys, es a dir, que té ales per volar)